Avspärrningar

Avsärrningsstolpar med rep eller band, är perfekt när du vill visa gående hur dom ska gå för att komma rätt så smidigt som möjligt.

För utomhusavspärrningar så har vi bommar, grindar, band och farthinder som visar hur  bilar, mopeder, cyklar ska hidras från att komma in på fel område

Oavsett vad ni väljer kan ni lita på att våra produkter tål tuffa tag i offentlig utemiljö.

(Klicka på bild för mer info. och priser)

Avspärrningsstolpar
med tryck på bandet

Avspärrningsstolpar
Safety

Trafikhinder

Avspärrningsstolpar
med band

Avspärrningsband
mot vägg

Avspärrningsstaket

Avspärrningsstolpar
med rep

Avspärrningsband
på rulle

Utdragbara band på avspärrningsstolpar är helt klart det vanligaste när det gäller att ordna en kö. 

Dom finns överallt på Flygplatser, biografer, hotell, mm.  Att dom har blivit så populära och effektiva beror mycket på att stolparna har en tung metallplatta som bas, vilket gör att stolpen står stabilt när det blir mycket folk i köerna.  
Vi har stolpar i rött, svart, rostfritt stål eller guld, samt många olika färger på banden och repen, så du har möjligheten att få dina egna färgkombinationer. 

Om du bara behöver spärra av ett visst område p.g.a. underhåll, reparationer. e.dyl. så kan ett väggmonterat avspärrningsband vara att mycket bra alternativ.


Avspärrningsstolpar med rep är en snygg och kostnadseffektiv lösning.

Avspärrningsstolpar med rep ger en högre klass åt arrangemanget och lokalen. Den ger också ett snygg och klassiskt utseende samtidigt som det bildas en lugn och ordnad kö som är lätt att kontrollera. 
Avspärrningsstolparna finns i silver och guld, samt med krona kula eller kula på toppen, repen finns i både velourklädda och flätade rep i olika färger och stilar.

Tillagd i varukorgen