Några av de senaste beställningarna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Har du frågor?

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Beställ på vår websida, mail (order@entreprodukter.se) eller på telefon 070-625 95 33

Broschyrställ

Praktiska ställ för dina kunder och dig själv.

Bordshållare är den vanligaste typen av akrylställ. Bordshållare återfinns på de flesta typer av arbetsplatser, kontor och restauranger. 

Väggställ & akrylfack för broschyrer på vägg är ett väldigt smidigt sätt att förvara flyers och broschyrer på. Man kan spara mycket plats på att använda plexiställ för vägg. Flera av våra väggställ går även att använda för bordsplacering.

(Klicka på bild för mer info. och priser)

Golvställ

Väggställ

Bordsställ

Tidningsställ

Visitkortsställ

Utomhusställ

Praktisk Information

Vi har hållare i alla standardformat A6, A5, A4, A3. Vi har även snygga broschyrstativ/hållare till de broschyrer som du har och de går att använda både på bredden och höjden

Vi har även ett stort sortiment av reklamhållare och displays som du kan ha både inom- och utomhus. Våra väggmonterade broschyrställ i akryl Kanske vår största favorit är vår väggmonterade broschyrställ i akryl med lock för utomhusanvändning.

Behöver jag ett broschyrställ?

Ett broschyrställ är ett måste om du har broschyrer som ingår i din verksamhet, som du naturligtvis vill att dina kunder eller besökare ska kunna läsa. Om du vill ha ett bra och bestående intryck så ska du naturligtvis presentera ditt material på ett snyggt och professionellt sätt. Då hjälper verkligen ett broschyrhållare i akryl från Entréprodukter AB på ett elegant, enkelt och billigt sätt att uppnå detta.

Var skall jag visa broschyrerna?

Broschyrer är perfekta för receptionen, mässor, mm. eller där det cirkulerar människor som kan vara presumtiva kunder eller varför inte i ett väntrum där  människor är inaktiva och behöver något intressant att läsa. Då är det naturligtvis viktigt att visa upp dina broschyrerna på ett tydligt och snyggt  sätt så att dina kunder förser sig med ett exemplar av din broschyr. 
Entréprodukter AB:s stora utbud av broschyrhållare till vägg och bord är verkligen perfekt lämpade för detta ändamål.