Gatupratare / Trottoarpratare

Gatuprataren är inkastaren som aldrig går på semester!

En trottoarpratare är den i särklass billigaste och enklaste vägen till merförsäljning.

En Gatupratare är en självklar produkt för alla butiker

Gatupratare eller trottoarpratare är en prisvärd investering eftersom de har lågt pris och mycket lång livslängd. Alla våra vanliga modeller av gatupratare levereras med frontplast på båda sidor av ställningen så att budskapet är skyddat. Det finns naturligtvis möjlighet att komplettera med extra frontplast eftersom detta är något som förr eller senare kommer att slitas av vädret.

Vi har mängder med trottar- och gatupratare som har en kvalitet som gör att du kan använda dessa i många år.

Det är den perfekta reklampelaren utanför butiken.

Snabba leveranser

(Klicka på bild för mer info. och priser)

A3

A1

100x140cm

Vindsäkra

Tillbehör

A2

70x100cm

Med Tryck/Logga

Med betongfot

50x70cm

A0

Med belysning

Gatupratare/Cykelställ

Intressant information om gatupratare

Gatupratare, eller som man ibland säger, trottoarpratare eller gatuställ, är en form av skyltar som man i första hand använder för att få in kunder till sin verksamhet, som t.ex. restaurangen, butiken, eller kontoret.

Naturligtvis så kan man använda gatuprataren om tex. vägvisare till olika evenemang, som parkeringsskyltar och till mycket mer.

Dom flesta gatuställen portabla och är alltså mycket lätta att flytta, för dom är för det mesta antingen vikbara eller har hjul. 

Storlekar

Gatupratare finns i de allra mest populära storlekarna som i de vanliga A-formaten A3, A2 och A1. Samt de vanliga och mycket populära storlekarna 70x100 cm och 50x70 cm. Dessutom har vi även skyltar i större storlekar som A0 (84,1x118,9cm) och 100x140 cm.

Vilken storlek ska jag välja?

Storlekarna, A3 och A2 används i främst som t.ex. mäklarskyltar eller guideskyltar, m.m. Eftersom dom är så lätta att flytta på och stoppa in i bilen till nästa gång de behövs.

De klart mest populära skyltarna är affischformaten 50x70 cm och A1. Dom skyltar används mest av butiker och verksamheter som ligger i närheten.

Gatupratarna 70x100, A0 och 100x140cm, används ofta av restauranger som vill visa upp sina menyer, eller av vissa företag som verkligen vill dra till sig uppmärksamhet. Här är det våra Wind-Sign och WindMaster serier som är mest populära, och det är även de som Entréprodukter AB rekommenderar, eftersom de är dom mest stabila i denna storlek.

Tillagd i varukorgen