Några av de senaste beställningarna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Har du frågor?

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Griffeltavlor

Många får inbjudande och hemtrevliga signaler när dom ser en griffeltavla. Går att använda både ute och inne.

Användningsområdet av griffeltavlor och produkter är i stort sett obegränsat. Dagens griffeltavlor är nästan uteslutande gjorda av hållbara material som gör rengöringen av griffelytan mycket enkel. Nu har även griffelkritorna ersatts av mycket effektivare griffelpennor.

Alla ytor på våra griffeltavlor är av laminat och vi rekommenderar att kunderna använder våra griffelpennor för att få bra täckande färgåtergivning. När det kommer till vattenfasta griffelpennor så måste man använda vårt "griffelrent" spray för att rengöra tavorna och skrivskivorna. 

Griffeltavlor som
Gatupratare

Griffeltavlor på
Vägg

Gröna
Griffeltavlor

Griffelpennor och
Rengöring

Griffeltavlor på
Staffli

Golvstativ med och
utan Griffeltavla

Hängande och Dubbelsidiga

Griffeltavlor på
Bord

Prisskyltar som
Griffeltavlor

Griffelplast till
Griffeltavlorna

Experter på griffeltavlor

Griffeltavlor kan man använda till flera olika ändamål. Har du en restaurang kan du enkelt informera om dagens rätt eller olika erbjudande. Säljer du blommor kan du ha små griffelskyltar med blommans pris och namn på. Du kan har griffeltavlor på stativ som meddelar vad som händer utanför ett speciellt rum eller visa vägen till olika platser eller event. Det är både mysigt och enkelt med en griffeltavla och en snygg inredningsdetalj. Köp till griffelpennor och rengöringsmedel för bästa funktion.