Några av de senaste
beställningarna

Nyhet!

  • Nya produkt

    Nya produkt

    Hejsan!
    Har du sett att nu kan du även få avspärrningsbanden med tryck.

    2022-11-21 08:10

Har du frågor?

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Lite mer om
Entréprodukter AB

Griffeltavlor

Många får inbjudande och hemtrevliga signaler när dom ser en griffeltavla. Går att använda både ute och inne.

Användningsområdet av griffeltavlor och produkter är i stort sett obegränsat. Dagens griffeltavlor är nästan uteslutande gjorda av hållbara material som gör rengöringen av griffelytan mycket enkel. Nu har även griffelkritorna ersatts av mycket effektivare griffelpennor.

Alla ytor på våra griffeltavlor är av laminat och vi rekommenderar att kunderna använder våra griffelpennor för att få bra täckande färgåtergivning. När det kommer till vattenfasta griffelpennor så måste man använda vårt "griffelrent" spray för att rengöra tavorna och skrivskivorna. 
(Klicka på bild för mer info. och priser)

Griffeltavlor som Gatupratare

Griffeltavlor på Vägg

Gröna
Griffeltavlor

Griffelpennor och Rengöring

Griffeltavlor på Staffli

Golvstativ med eller utan tavla

Hängande och Dubbelsidiga

Griffeltavlor på Bord

Prisskyltar som Griffeltavlor

Griffelplast till tavlorna

Experter på griffeltavlor

Griffeltavlor kan man använda till flera olika ändamål. Har du en restaurang kan du enkelt informera om dagens rätt eller olika erbjudande. En stor griffeltavla utanför en restaurang är idag nästan en självklarhet och vill man veta vad som serveras tittar man automatiskt runt och letar efter en tavla. Säljer du blommor kan du ha små griffelskyltar med blommans pris och namn på nedstuckna i krukan. I en lokal eller ett stort kontor kan du ha griffeltavlor på stativ som meddelar vad som händer utanför ett speciellt rum eller som visar vägen till olika platser och event. Det är både mysigt och enkelt med en griffeltavla och en snygg inredningsdetalj. Våra griffeltavlor finns i en mängd olika utförande. Vi har stora tavlor som är perfekta som gatupratare, vi har tavlor på stativ, mindre tavlor på staffli, prisskyltar, bordstavlor och hängande tavlor. Det finns även gröna griffeltavlor och dubbelsidiga tavlor. Köp till griffelpennor och rengöringsmedel för bästa funktion.