0706259533

Om Christer

Jag som har startat, äger och är VD för denna nät-handel heter Christer Hammarström.

Startade denna nät-handel 2015 med den enskilda firman Optima Skylt & Reklam och år 2016 omvandlade jag detta företaget till det nuvarnade Entréprodukter AB. Efter 20 år som egen företagare och därefter som i första hand som säljare
i ett skyltbolag med inriktning på fastigheter är det nu dax att Du få dra nytta av mina 38- års erfarenhet av fastigheter och skyltar i denna näthandel. Om du ringer och jag svarar, bli då inte förskräckt över att få
höra lite "dalmål".

Hur vi jobbar

Även om inte Entréprodukter AB har så många år på nacken så finns det mycket lång erfarenhet och spetskompetens av produkterna runt en entré inom företaget. Entréprodukter AB har sitt försäljningskontor i Täby, men samarbetar med leverantörer och produktionsenheter runt om i hela Svaerige. Vi är en certifierad näthandel som enbart säljer genom vår websida och vi samarnetar enbart med de bästa leverantörer och produktionsenheter för att vara säkra på att sälja produkter med hög kvalitet till ett bra pris. 


Vi gör det det enklare för dig som kund, eftersom vi har mängder av produkter runt din entré under ”samma tak”, så du behöver inte beställa av fler företag när du önskar flera olika produkter. Vi har gjort allt för att få så mycket information som möjligt i vårwebshop, men förstår att det ändå finns måna frågor och funderingar, så vi ställer naturligtvis alltid upp med att svara på telefon, mail eller frågor direkt på webshopen.


Våra kunder består av allt från privatpersoner till föreningar och företag och vi erbjuder alltid en personlig service till våra kunder. Vi önskar dig än en gång att höra av dig på websidan, mail eller på telefon.

Besök min butik