Entrétavlor 

Skyltskåp, Trappregister, Namntavlor, Hyresgästregister

(Klicka på bild för mer info.)

Entrétavla och namntavla med information

När man kommer in i en entré till ett flerfamiljshus så ska man naturligtvis känna sig välkommen och lätt få den information som man eftersöker. Det får man med en snygg entrétavla eller namntavla.

Vi har många olika entrétavlor som exempelvis namntavlor i aluminium, ek eller björk beroende på hur man önskar att entrén ska utformas.

Ska entrén vara lite modernare så använder man  A4-papper för att tala om vilka hyresgästerna är och på vilken våning dom bor, vill man ha lite mer gammaldags stil så har vi namntavlor där man kan använda namnremsor eller plastbokstäver.

Ibland kan det var trångt i en entré, då har vi även namntavlor som går att sätta utomhus.

Våra entrétavlor finns i storlekarna 1A4 till 27A4 och vi har både svensktillverkade och importerade, samtliga är tillverkade med en stabil konstruktion och robusta detaljer.

(Klicka på bild för mer info. och priser)

Se samtliga våra skyltskåp

Aluminiumramar

För A4-papper

Ek/Björk/Valnöt-ramar

För A4-papper

Aluminiumramar

Utomhus

Ek/Björk-ramar

För namnremsor

Aluminiumramar

för namnremsor

Skyltskåp Ek/Björk

för plastbokstäver

Entrétavlor och namntavlor med många namn

Det finns många namn för entrétavlor som exempelvis trapphustavlor, trappregister, namntavlor, skyltskåp och hyresgästregister. De fyller dock samma funktion. Det är ofta en tavla med hyresgästernas namn och lägenhetsnummer. Man brukar även ha allmän och viktig information samt kontaktuppgifter och journummer till hyresvärden eller fastighetsskötaren.

Stort utbud av olika namntavlor & skyltskåp

En namntavla är både snyggt och praktiskt och här hittar du flera olika sorters tavlor och skyltskåp. Våra namntavlor finns i flera olika storlekar så oavsett om du har 2 hyresgäster eller 20 hyresgäster i samma trapp så hittar du tavlor som passar perfekt för ändamålet här. Namntavlorna finns i aluminium, ek eller björk för både utomhus och inomhus användning. 

Tillagd i varukorgen