Tidningshållare

Praktiska tidningshållare när du sätter in fastighetsboxar

Även om posten sorteras i fastighetsboxen vid entrén finns det en lösning på att få upp tidningen till lägenheten. 

Vi erbjuder tidningshållare som fästes utanför varje dörr i trapphuset, vilket smidigt och diskret ger de boende möjligheten att få morgontidningen levererad.

Som fastighetsägare är det ett enkelt sätt att erbjuda sina boende en förhöjd boendeupplevelse och underlätta deras vardag.

Tidningshållare i Aluminium/Stål

Här hittar du alla våra snygga tidningshållare

Brandklassade Tidningshållare i Ek

Här ser du våra brandklassade tidningshållare i EK

Snygga tidningshållare till ert hyreshus

Det blir mer och mer vanligt att att hyreshus använder postboxar istället för brevinkast för all post, tidningar och reklam. Köp tidningshållare eller tidningsklämmor till ert hyreshus för att underlätta för hyresgästerna att få sin tidning levererad direkt till dörren. De kommer garanterat att uppskatta det! Vi har låga priser och snabba leveranser. Vi har även brandklassade hållare och tidningsklämmor till tidningar i ek som är perfekt för hyreshuset eller stiliga hållare i aluminium. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om tidningshållare.

När brevfacket i dörren försvinner så är det en självklarhet att hyresvärden sätter upp en tidningshållare för dagstidningen. Denna tidningshållare eller tidningsklämma monterar man oftast utanför lägenhetsdörren vilket gör att dagstidningen kan levereras precis som vanligt till den boende. Det finns många fördelar med tidningsklämmor & hållare för trapphus. En fördel är givetvis att grannarna slipper höra när morgontidiga tidningsbud slamrar i alla brevlådorna. Sen är det naturligtvis en fördel när tidningsmottagaren slipper bli väckt när dennes brevlåda öppnas och tidningen slår i golvet innanför ytterdörren.

Monteringshöjd

Det enklaste sättet att mäta ut monteringshöjden på en tidningshållare är att montera den i samma höjd som handtaget på dörren. Då är det enkelt för både bostadsinnehavaren och tidningsbudet att hämta och lämna tidningarna.

Har du frågor?

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
Tillagd i varukorgen